Nejnovější recenze ze sekce Výfuky na auto
Díl v perfektním stavu. Odeslání proběhlo rychlé a bez problémů. Zabalení také perfektní.
kvalita jako originál ze škodovky
- Přesný rozměr
Plně vyhovuje.
Bez připomínek.
Dobrý.
- Homologace
- Výfuk nebyl úplně plug and play.
- Hodně DO-DO
Prirubu jsem musel dát ze starého výfuku. Neměla hrdlo na těsníci kroužek. Nepasoval úhel priruby a ani držáky. Vlastně jsem musel všechno uřezat a převarit. Smutné za ty peníze.
- pasuje bez problémů
- neošetřené svary a konce trubek (řezy)
U výfuku každého asi nejvíc zajímá výdrž. Tento výfuk jsem měnil za výfuk, který upadl - uhnil ve svaru za tlumičem. Tento upadlý byl rovněž MTS a datum výroby vyraženo 05/2018. Montovaný byl o něco později. Takže než uhnil ve svaru, vydržel tedy cca 5,5 roku. Ale poslední rok nebo dva byl hlučný. Ze zvědavosti jsem ho rozřezal. Je to dvouplášť, uvnitř na ty roky vypadal docela dobře - koroze na přepážkách byla, ale rozsypaný nebyl. Nechápu, proč zněl jako nějaký tuning, prostě jsem čekal, že bude vysypaný. Možná netěsnily přepážky k obalu. Auto jezdilo spíš kratší trasy. Takže myslím, že vzhledem ke způsobu provozování vydržel docela dlouho. Montoval jsem MTS na více aut a povrchovou korozi chytají rychle a to se poslední zimy moc nesolilo.
- Sedí...
OK, instalace už proběhla.
pasuje
pauje
- Cena za kvalitu
Kšunt, odfláknutý nekvalitní, ale bohužel jiný se už nevyrábí...takže mezi slepými jednooký král.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »